Mik az álmok? Mit jelentenek? Érdemes velük foglalkozni? Mi történik alvás közben?


A tudósbácsi azt mondja, hogy az álmok a nappal megtörtént események leüllepedése, és az agyunk egyes területeinek kikapcsolódása miatt kerülnek az álmok -ban a már megtörtént dolgok újra felszínre, bár nem az eredeti sorrendben.

Az álmok -nak ez kb 90-95%-a. De mi van a maradék 5-10%-kal,amik olyan helyzetekről szólnak, amik még biztosan nem történhettek meg velünk?

Ezek azok az álmok, amik jelzések számunkra és ébredés után sokáig vissza tudunk emlékezni rájuk.

Az álmok -ra érvényes, hogy a következő napjainkra jelzéseket tartalmaznak a mi egyéni kódrendszerünk alapján.

Mik az álmok kódrendszere?

Hogyan fejthetők meg az álmok?

Egyszerű: alvás előtt készíts az ágyad mellé egy naplót, amiben leírod az álmok voltak benned éjjel alvás közben, amíg még emlékszel rá, majd minden nap leírod, hogy mik történtek meg veled.

Viszonylag gyorsan, 3-5 év alatt tökéletesen megfejthető, hogy alvás közbeni álmaid egyes momentumai mit jeleznek előre.

Pl, ha hallal álmodsz, akkor nyugodt napjaid vannak utána, vagy ha vízzel álmodsz, akkor pörgősebb napok következnek.

A Sámánok -nak is van ilyen kódrendszere : pl.ha egy sámán alvás közben bagollyal álmodik, akkor az mindig valamilyen támadást jelez.

Mi történik valójában, alvás közben amikor az álmok keletkeznek? Igazán mély alvás esetén a test théta-2 állapotba kerül. Ilyenkor az agynak csak a létfenntartó funkciói működnek (pl légzés figyelése).

Alvás közben, lelkünk nem marad a testtel, hanem felvándorol a 4. létsíkra, és nagyjából ugyanaz történik, mint mikor meghalunk, csak piciben. Az aznapi dolgokat szépen feltölti az égi internetre, majd megtervezi a következő napjainkat. Ezek a tervrészletek érkeznek hozzánk a mi egyéni kódrendszerünk alapján alvás közben.

Az álmok közbeni tervezés fő iránya természetesen a mi életutunk.Ha valamit az adott nap nem csináltunk meg, amit esetleg megterveztünk, akkor azt addig görgeti a tervben, amíg meg nem csináljuk.

Ezért nem jó halogatni a dolgainkat Pató Pál úr módjára.

Mivel lelkünk alvás közben minden esetben feltölti a velünk történt dolgokat az égi internetre, így különösen fontos, amit Jézus mondott: ne menjen le nap a te haragoddal!

Miért is?

Azért, mert, ha benned béke van, harmónia, akkor ez kerül fel alvás közben, de ha benned düh, harag, irígység tombol, akkor viszont az, és annak alapján terveződnek meg a következő napjaid.

De hogy lehet ezt megtenni?

Három kérdéssel magamnak:


Adott valam újat számomra ez nap?

Erre legyen mindig igen a válaszod.

Ha nem is vagy rá tudatos, de biztos, hogy minden nap hoz számodra újat.

Megbántottam ma valakit?

Futattsd le magadban a napod. Volt olyan eset, ami után úgy érezted, hogy nem azt, vagy nem úgy kellett volna mondani?

Ha volt, akkor mondd mosolyogva, ez van, az már a múlt, szeretem magam, ezért megbocsájtok magamnak.

Megbántottak ma?

Ha erre igen a válaszod, idézd fel a szituációt, és mosolyogj az emberre, aki megbántott, és mondd megint mosolyogva:

Ez már a múlt, ő a testvérem, szeretem őt, és megbocsájtok neki!

Kellemes alvást és szép álmokat kívánuk minden éjszakádra!

Beszélgessünk tovább!

Várunk szeretettel!


Sebi (Sebestyén Bence) és Ádám (Vidó Ádám)
Tel.: 06-70-408-06-37ProgramjainkEsemények:

Tréningjeinket, lelki gyakorlatainkat szívesen nálad is, vagy az általad biztosított helyszínen is megtartjuk.
Személyes tanácsadás, tervezett programjainkról való érdeklődést, emailben( vido.adam7799@gmail.com ) és telefonon (06/70-408-06-37) sok szerettettel várjuk!A MI útunk

Szolgálataink

Az emberiséggel egyidős őstudás és hatalom birtokában a következőkkel tudjuk segíteni életed, sorsod, párkapcsolatod, vállalkozásod alakulását: Áldás, Átok levétel, Esküvők tartása, Elhalt lelkektől megszabadulás, Terek házak felszentelése, Ördögüzés, Temetés...

Az egészségért...

A test és a testet körölvevő lélek szimbiózisban (tökéletes kapcsolatban) él egymással. Ha a lélek megbetegszik akkor előbb utóbb a test is kezd alulműködni. Épp lélekben épp a test is! A lélektest egyszerűen karbantartható vagy karbantartatható! Ha fáradtnak, levernek, kizsákmányolnak érzed magad, és nyitott vagy alternatív egészségmegörző módszerekre, várunk szeretettel! A kezelés utáni csodálatos közérzetet, belső erőt, szinte garantálni tudom neked!.

Tanfolyamok

10 féle tanfolyamunkon a spiritualitás legkülönbözőbb területeiről szerezhetsz tudaást hatalmat és erőt, Reiki a mester szintig, Radiesztézia, Tudatos álom, Lelkek hazasegítése, Mágikus pecsétek hatalma, Név és számmisztika, Csakraterápia...

Következő tréningek:


Teljes programlista

Villás Béla további tanításai

Az Árkádia Fényeinek Spirituális Egyháza papi képzése és papi előképzései: Papi képzés 7 fokozat kb. 1,5 év alatt (7 hétvége) Szellemterápia Lelki gyakorlat - Pszi műtét Kozmikus lénnyé válás Lelki gyakorlat Kadaceus Lelki gyakorlat Teremtés Lelki gyakorlat Tűzönjárás Lelki gyakorlat stb.