Mi a halál? Mi történik mikor meghalunk?

Sokan, sokféleképp vélekedünk a halálról.

Egy biztos: a halál minden ember életében bekövetkezik, lehet bárki az illető.

Mi a halál?

A halál = vége mindennek, vagy van még tovább?

Azt hiszem először érdemes megnéznünk, hogy egy ember, hogy is épül fel:

1.) Van a fizikai testünk, amit meg tudunk fogni, ha valamibe véletlenül belerúgunk, akkor fáj. Ez szükséges ahhoz, hogy itt az anyagi világban képesek legyünk élményeket, és megtapasztalások általi megértéseket szerezni.

2.) Van a lelkünk, amiről ugye a legtöbb egyház is jelentékeny mértékben tesz említést. Ha nagyon le akarom egyszerűsíteni, akkor ez egy félanyagi test. Fizikai szinten kb. 7-21g a súlya. Ha hasonlattal szeretnék élni, akkor a lelkünk egy ember formájú kád, amiben, mint egy szivacs ázik a testünk.Nem csak körülveszi a testet, hanem át is szövi, mint a víz a szivacsot, és élteti, táplálja azt.

De felmerül a kérdés: ha nekem van testem, és van lelkem, akkor ez (a magyar nyelv csodája) van valakinek.

Ki is vagyok én?

3.)Egyszerű: egy örökké létező, és el nem múló szabad szellem.

A testünket kb. 60-80-100-120 évre kapjuk, használjuk, majd a halál kapcsán a földbe kerül.

De mi történik a halál pillanatában?

A halál pillanatában egy specifikus angyal jön el hozzánk, és a testet, és a lelket összekötő vékony ezüstszálat egy elektromos szikrával elszakítja.

Ezért akad fel sokszor a halottak szeme.

Majd innentől a léleknek marad egy kis ideje, hogy még itt az anyagi világban elrendezze a dolgait, majd egy átjárón keresztül angyalok segítségével jut át a tulajdonképpeni túlvilágra.

Ezek az angyalok több helyen is előkerülnek a különböző népek mitológiájában.

Talán a legrégebbi említést a Gilgames eposzban találjuk Szurszunabu személyében, aki Gilgámes királyt szállítja hajójában. Révészt a görög mitológiában is találunk Charon személyében, aki a Styx (Achron) folyón szállítja a halottak lelkeit. A középkor sem akart lemaradni a révészekről. Dante Isteni színjátékéban találjuk Pheglias-t, aki szintén a Styx folyón segíti át az arra járót. A keresztény mitológiában is előkerülnek a révészek, csak kicsit kevésbé barátságos formában: fekete köpenyben, csontvázként, kaszával a kézben.

Nem is csoda, hogy a keresztény ember fél a haláltól, mint a tűztől.

Ráadásul odaát, jön a számonkérés, majd mivel a 10 parancsolatot ember még nem volt képes betartani, kapja a delikvens a szabadjegyét a pokolba.

Az igazság szerencsére kicsit más, és a Bibliából el is olvashatjuk, mint a tékozló fiú példázata.

Amikor a fiú hazatér az Atyja házába az Atya nem úgy fogadja, hogy hol a jussod, fiam, hanem szeretettel fogadja, és minden hatalmát nekiadja.

Várunk szeretettel!

Sebi (Sebestyén Bence) és Ádám (Vidó Ádám)
Tel.: 06-70-408-06-37ProgramjainkEsemények:

Tréningjeinket, lelki gyakorlatainkat szívesen nálad is, vagy az általad biztosított helyszínen is megtartjuk.
Személyes tanácsadás, tervezett programjainkról való érdeklődést, emailben( vido.adam7799@gmail.com ) és telefonon (06/70-408-06-37) sok szerettettel várjuk!A MI útunk

Szolgálataink

Az emberiséggel egyidős őstudás és hatalom birtokában a következőkkel tudjuk segíteni életed, sorsod, párkapcsolatod, vállalkozásod alakulását: Áldás, Átok levétel, Esküvők tartása, Elhalt lelkektől megszabadulás, Terek házak felszentelése, Ördögüzés, Temetés...

Az egészségért...

A test és a testet körölvevő lélek szimbiózisban (tökéletes kapcsolatban) él egymással. Ha a lélek megbetegszik akkor előbb utóbb a test is kezd alulműködni. Épp lélekben épp a test is! A lélektest egyszerűen karbantartható vagy karbantartatható! Ha fáradtnak, levernek, kizsákmányolnak érzed magad, és nyitott vagy alternatív egészségmegörző módszerekre, várunk szeretettel! A kezelés utáni csodálatos közérzetet, belső erőt, szinte garantálni tudom neked!.

Tanfolyamok

10 féle tanfolyamunkon a spiritualitás legkülönbözőbb területeiről szerezhetsz tudaást hatalmat és erőt, Reiki a mester szintig, Radiesztézia, Tudatos álom, Lelkek hazasegítése, Mágikus pecsétek hatalma, Név és számmisztika, Csakraterápia...

Következő tréningek:


Teljes programlista

Villás Béla további tanításai

Az Árkádia Fényeinek Spirituális Egyháza papi képzése és papi előképzései: Papi képzés 7 fokozat kb. 1,5 év alatt (7 hétvége) Szellemterápia Lelki gyakorlat - Pszi műtét Kozmikus lénnyé válás Lelki gyakorlat Kadaceus Lelki gyakorlat Teremtés Lelki gyakorlat Tűzönjárás Lelki gyakorlat stb.