Kristály - Kristályok - Kristályprogramozás


A kristályok nagyon érdekes kövek. Gyakorlatilag a szilíciumtartalmú kövek esetében beszélünk kristályok -ról.

A kristályok élőlények.

Minden egyes kristály -ban, bármilyen pici is legyen, a kristály szellem 1-1 megnyilvánulása lakik, kik tudatos intelligenciák ( kristály tudatosság intelligencia ). A kristályok a nem tudó emberek kezében, veszélyes eszközök, és tudatlanságuk folytán, környezetükben is kárt tehetnek a kristály -aikkal.

MERT

A kristályok az eredeti helyükön, a földben (földanya) testében, információt vesznek fel, ill. adnak le, a felvett, negatív, életet nem támogató információt továbbítják földanyának, kinek dolga e megkapott negatív információ, újra pozitív információvá (fénnyé) alakítása.

Ahogy a földből kivesszük a kristály -t, a tisztulás megszűnik. Két alap működése viszont megmarad a kristály -nak:

1.) mindeféle információ felvétele, legyen az bármi ami éri a kristály -t, még az emberi gondolat is

2.) a felvett információt SOKSZOROSÁRA ERŐSÍTVE visszasugározza kristály a környezetébe

Így már érthető, hogy egy egy a kristály környezetében történt, kiabálást, vagy aggódós ill. félős ember gondolatait stb, rögzíti, majd akárhol, ahová letesszük sugározza ki magából.

Vágyott ez számodra?

HA nem akkor a következőt érdemes tenni a kristályok -kal!

Tisztítás, esetleg programozás, majd további információ felvételére alkalmatlanná tenni a kristály -t.

További tudnivalók a kristályok -kal kapcsolatban:

Minden Kristály sugároz alapban egy alaprezgést ami a harmónia, a béke, az Atya minőségének információja. A hegyi kristály csak ezt. Minden más kristály -ban alapból, törölhetetlenül van egy másik program is, amiről írnak a kristály könyvek, de nagyon jól lehet a színükből is következetni erre a rezgésre. Pl. Zöld regenerálás, kezelés, piros élénkítés stb.

Ezen kívül, minden olyan információ benne van amivel az a kristály az utolsó tisztítása óta találkozott. Tehát egy hatalmas káosz, nem kívánatos információ, alatt bújik meg az ősrezgés, ami igazán pozitiv benne!

REGENERÁLÁSRA, EMBEREKKEL VALÓ MUNKÁRA, VAGY HASZNÁLJ OLYAN KRISTÁLY -T AMIT PRECÍZEN BEPROGRAMOZTUNK NEKED, VAGY MINDEN EGYES MŰVELET ELŐTT TISZTÍTSD MEG!

Tisztítás után a kristályok ősrezgése felerősödik, így már szuperül használható, de a tiszítás utáni 1 másodperctől már szívja is magába, az esetek többségében nem pozitív gondolatokat stb.

IGAZI MEGOLDÁS, TUDD, HOGY MIT SZERETNÉL, MIRE SZERETNÉL KRISTÁLY -T, GYERE EL HOZZÁNK, ÉS MEGCSINÁLJUK NEKED, AZ A KRISTÁLY, CSAK AZT FOGJA TUDNI AMIRE, HASZNÁNI AKAROD, AZT NAGYON PRECÍZEN FOGJA CSINÁLNI, DE SEMMILYEN SZENNYEZŐ, KÁROS INFORMÁCIÓT, NEM FOG MAGÁBÓL KIADNI!

Ha további infomációkat szeretnél a kristályokkal kapcsolatban, vagy kristályt szeretnél programoztatni, várunk szeretettel!

Kristályprogramozás díja kristályoként: 2000 Ft

Várunk szeretettel!

Sebi (Sebestyén Bence) és Ádám (Vidó Ádám)
Tel.: 06-70-408-06-37ProgramjainkEsemények:

Tréningjeinket, lelki gyakorlatainkat szívesen nálad is, vagy az általad biztosított helyszínen is megtartjuk.
Személyes tanácsadás, tervezett programjainkról való érdeklődést, emailben( vido.adam7799@gmail.com ) és telefonon (06/70-408-06-37) sok szerettettel várjuk!A MI útunk

Szolgálataink

Az emberiséggel egyidős őstudás és hatalom birtokában a következőkkel tudjuk segíteni életed, sorsod, párkapcsolatod, vállalkozásod alakulását: Áldás, Átok levétel, Esküvők tartása, Elhalt lelkektől megszabadulás, Terek házak felszentelése, Ördögüzés, Temetés...

Az egészségért...

A test és a testet körölvevő lélek szimbiózisban (tökéletes kapcsolatban) él egymással. Ha a lélek megbetegszik akkor előbb utóbb a test is kezd alulműködni. Épp lélekben épp a test is! A lélektest egyszerűen karbantartható vagy karbantartatható! Ha fáradtnak, levernek, kizsákmányolnak érzed magad, és nyitott vagy alternatív egészségmegörző módszerekre, várunk szeretettel! A kezelés utáni csodálatos közérzetet, belső erőt, szinte garantálni tudom neked!.

Tanfolyamok

10 féle tanfolyamunkon a spiritualitás legkülönbözőbb területeiről szerezhetsz tudaást hatalmat és erőt, Reiki a mester szintig, Radiesztézia, Tudatos álom, Lelkek hazasegítése, Mágikus pecsétek hatalma, Név és számmisztika, Csakraterápia...

Következő tréningek:


Teljes programlista

Villás Béla további tanításai

Az Árkádia Fényeinek Spirituális Egyháza papi képzése és papi előképzései: Papi képzés 7 fokozat kb. 1,5 év alatt (7 hétvége) Szellemterápia Lelki gyakorlat - Pszi műtét Kozmikus lénnyé válás Lelki gyakorlat Kadaceus Lelki gyakorlat Teremtés Lelki gyakorlat Tűzönjárás Lelki gyakorlat stb.