A Test és a Lélek harmóniájának otthoni helyreállítása - Egészségmegőrzés


JÓ TANÁCSOK MINDEN NAPRA!

Segítség és jó tanácsok ahhoz, hogy hétköznapjaid könnyebben, siker esebben vihesd előre!

Soha ne tégy mással olyat, amit nem szeretnéd, hogy veled tegyenek.

Élj a jelenben, életed minden pillanatában légy tudatos arra, amit teszel, mondassz vagy gondolsz, ezáltal megáldod a pillanatot és az egész életed.

Szentelj időt és figyelmet annak a dolognak amit igazán szeretnél az életedben, és áldást fog hozni a figyelmed, hiszen fény vagy és a fényben nem él meg a sötétség:-)

Gyújts egy szál gyertyát, ülj le nyugalomban, csendben, minden zavaró tényezőt iktass ki. Nézd a lángot, ne legyen semmi más csak a láng, gondolatok elülnek, elengeded őket, nem baj ha jön a gondolat, csak vedd észre és mondd neki, hogy gondolatok-gondolatok. Minimum fél óráig nézd, majd tedd fel azokat a kérdéseket magadban amiket nem tudtál eddig megválaszolni, életeddel, betegségeddel, vagy bármivel kapcsolatban és figyeld, hogy milyen érzések és gondolatok jönnek.

Minden nap reggel és este zuhanyozz le. Először meleg vízzel, közben képzeld el, hogy a zuhanyrózsából arany fény folyik ki, mely megtisztítja a testedet és a lelkedet. Mikor már az egész tested ragyogóan fénylik az arany színtől, akkor fél perc hideg zuhany következzen. Ezzel a módszerrel először tisztítod a testedet és a lelkedet majd pedig stabilizálod ezt a tiszta állapotot. EGÉSZ-SÉGedre! :-)

Minden étkezés után, vegyél jó mély levegőt a hasadba 5-10 percen kereszűl. Ez segíti az emésztést. Mivel a tested egy folyton égő kályha, kell a jó minőségű "szén" után a HUZAT is.

Utunkat járva hozunk neked mindig új ötleteket és új jó tanácsokat amivel fényesebbé teheted a napjaidat. Látogass minket rendszeresen.

Várunk szeretettel!


Sebi (Sebestyén Bence) és Ádám (Vidó Ádám)
Tel.: 06-70-408-06-37ProgramjainkEsemények:

Tréningjeinket, lelki gyakorlatainkat szívesen nálad is, vagy az általad biztosított helyszínen is megtartjuk.
Személyes tanácsadás, tervezett programjainkról való érdeklődést, emailben( vido.adam7799@gmail.com ) és telefonon (06/70-408-06-37) sok szerettettel várjuk!A MI útunk

Szolgálataink

Az emberiséggel egyidős őstudás és hatalom birtokában a következőkkel tudjuk segíteni életed, sorsod, párkapcsolatod, vállalkozásod alakulását: Áldás, Átok levétel, Esküvők tartása, Elhalt lelkektől megszabadulás, Terek házak felszentelése, Ördögüzés, Temetés...

Az egészségért...

A test és a testet körölvevő lélek szimbiózisban (tökéletes kapcsolatban) él egymással. Ha a lélek megbetegszik akkor előbb utóbb a test is kezd alulműködni. Épp lélekben épp a test is! A lélektest egyszerűen karbantartható vagy karbantartatható! Ha fáradtnak, levernek, kizsákmányolnak érzed magad, és nyitott vagy alternatív egészségmegörző módszerekre, várunk szeretettel! A kezelés utáni csodálatos közérzetet, belső erőt, szinte garantálni tudom neked!.

Tanfolyamok

10 féle tanfolyamunkon a spiritualitás legkülönbözőbb területeiről szerezhetsz tudaást hatalmat és erőt, Reiki a mester szintig, Radiesztézia, Tudatos álom, Lelkek hazasegítése, Mágikus pecsétek hatalma, Név és számmisztika, Csakraterápia...

Következő tréningek:


Teljes programlista

Villás Béla további tanításai

Az Árkádia Fényeinek Spirituális Egyháza papi képzése és papi előképzései: Papi képzés 7 fokozat kb. 1,5 év alatt (7 hétvége) Szellemterápia Lelki gyakorlat - Pszi műtét Kozmikus lénnyé válás Lelki gyakorlat Kadaceus Lelki gyakorlat Teremtés Lelki gyakorlat Tűzönjárás Lelki gyakorlat stb.