Ördögűzés Exorcizmus


Depresszió és örület lehetséges kezelése egy évezredek óta használt, ősi rituáléval.

Ki az ördög, ki angyal, ki a démon, és mit keresnek bennem, hogyan tudok megszabadulni tőlük?

ördög -ök és démon -ok :

Az anyag angyala -i, ők működtetik a földet, önekik köszönhetjük a dualitás másik oldalát, a félelmeket, az aggódást, a haragot stb, dióhéjban.

Pontos tervük szerint környékeznek meg embereket, és igyekeznek megszállni őket,de az aurába való beengedésükről mindíg a megszállt egyén döntött!

Ördög -ös ember, folyamatos depresszió az élete, furcsa álmai vannak, keményebb megszálláskor csak néha tud magáról, szemei fennt, vagy lennt akadnak, agresszív, kikel magából, szájszaga elviselhetetlen.

Villás Béla ördögűző exorcista mesterünktől megtanult rituáléval és a tőle kapott hatalmas spirituális hatalommal képesek vagyunk e megszállásoktól bárkit megszabadítani, ördögűzés -t végrehajtani!

ördög és démon szállhat meg tereket is, gyakorikak régi várkastélyokban, régi történelmi épületekben, de megjelenhetnek mai otthonokban is. Becspják az ajtókat, elzárják a vizet, és még sok ijesztő módon tudatják jelenlétüket!

Tudásunkkal és hatalmunkkal bármilyen teret meg tudunk tisztítani tőlük ( ördögűzés ) és felszentelni, megvédeni!

Várunk szeretettel!

Sebi (Sebestyén Bence) és Ádám (Vidó Ádám)
Tel.: 06-70-408-06-37ProgramjainkEsemények:

Tréningjeinket, lelki gyakorlatainkat szívesen nálad is, vagy az általad biztosított helyszínen is megtartjuk.
Személyes tanácsadás, tervezett programjainkról való érdeklődést, emailben( vido.adam7799@gmail.com ) és telefonon (06/70-408-06-37) sok szerettettel várjuk!A MI útunk

Szolgálataink

Az emberiséggel egyidős őstudás és hatalom birtokában a következőkkel tudjuk segíteni életed, sorsod, párkapcsolatod, vállalkozásod alakulását: Áldás, Átok levétel, Esküvők tartása, Elhalt lelkektől megszabadulás, Terek házak felszentelése, Ördögüzés, Temetés...

Az egészségért...

A test és a testet körölvevő lélek szimbiózisban (tökéletes kapcsolatban) él egymással. Ha a lélek megbetegszik akkor előbb utóbb a test is kezd alulműködni. Épp lélekben épp a test is! A lélektest egyszerűen karbantartható vagy karbantartatható! Ha fáradtnak, levernek, kizsákmányolnak érzed magad, és nyitott vagy alternatív egészségmegörző módszerekre, várunk szeretettel! A kezelés utáni csodálatos közérzetet, belső erőt, szinte garantálni tudom neked!.

Tanfolyamok

10 féle tanfolyamunkon a spiritualitás legkülönbözőbb területeiről szerezhetsz tudaást hatalmat és erőt, Reiki a mester szintig, Radiesztézia, Tudatos álom, Lelkek hazasegítése, Mágikus pecsétek hatalma, Név és számmisztika, Csakraterápia...

Következő tréningek:


Teljes programlista

Villás Béla további tanításai

Az Árkádia Fényeinek Spirituális Egyháza papi képzése és papi előképzései: Papi képzés 7 fokozat kb. 1,5 év alatt (7 hétvége) Szellemterápia Lelki gyakorlat - Pszi műtét Kozmikus lénnyé válás Lelki gyakorlat Kadaceus Lelki gyakorlat Teremtés Lelki gyakorlat Tűzönjárás Lelki gyakorlat stb.