ANGYALOK - Kik ők? Mi a feladatuk? Miben segíthetnek nekem? Hogy néznek ki?


Ha szeretnénk egy kicsit bővebben belemenni a Teremtésbe, rögtön azzal találkozunk, hogy az Atya először az Angyalokat teremtette meg, majd az Ő segedelmükkel teremti meg az Embert, és parancsol nekik, hogy szolgálják őt.

Itt szívta fel a vizet Lucifer (leánykori nevén: Satanel), fordult az Angyalok seregének felével teremtője ellen, elvesztve nevéből a fényre utaló ,,el'' végződést.

Lucifer csapata a Sötétség Angyalai, vagyis a Démonok.

Az Atya mellett megmaradt angyalok a Fény Angyalai.

Ők azt mondták, szolgáljuk az embert.

De hol vannak? Miért nem szolgálnak?

Gondolkodj egy picit: azt mondták szolgálnak.

Egy szolga beleavatkozhat az ura életébe anélkül, hogy az kérné?

Elég fura lenne.

Az angyalok addig nem szolgálnak, nem segítenek, amíg erre ők precíz kérést nem kapnak.

Hogy lehet őket kérni?

Arra kérlek, hogy ne boltban kapható angyalos könyvekből tanulva kérd őket, mert a Sötétség Angyalai fifikásak, tudnak Fényangyalként jönni, és káoszt okozni az életedben, vagy téged akár a diliházba juttatni.

Nehéz elhinni de a diliházak ,,népességének'' 97-98%-a valamilyen (ördögi, vagy elhalt lélek általi) megszállás alatt áll, és csak a maradék 2-3% a ténylegesen beteg ember.

Az emberi formát maximálisan 2 óra időtartamra vehet fel bármelyik fény angyal.

Ha ennél tovább szeretne emberként megnyilvánulni elveszti angyali mivoltát, és vele az ,,el'' végződést

(ha Démon nyilvánul meg emberként iszonyatos bűz veszi körül, és nincs szeme a figurának).

Hosszabb emberi megnyilvánulása Fényangyalnak eddig csak egyszer történt meg Énókh személyében (Mózes I 5.18-24).

Ha szeretnéd, hogy az angyalok segítsék az életed, Mesterünk Villás Béla tart tanfolyamot a velük való kommunikációról (részletesebben: www.arkadiafenyei.hu) és természetesen adja mellé a védelmet, hogy csak fény angyalt hívhass.

Várunk szeretettel!


Sebi (Sebestyén Bence) és Ádám (Vidó Ádám)
Tel.: 06-70-408-06-37ProgramjainkEsemények:

Tréningjeinket, lelki gyakorlatainkat szívesen nálad is, vagy az általad biztosított helyszínen is megtartjuk.
Személyes tanácsadás, tervezett programjainkról való érdeklődést, emailben( vido.adam7799@gmail.com ) és telefonon (06/70-408-06-37) sok szerettettel várjuk!A MI útunk

Szolgálataink

Az emberiséggel egyidős őstudás és hatalom birtokában a következőkkel tudjuk segíteni életed, sorsod, párkapcsolatod, vállalkozásod alakulását: Áldás, Átok levétel, Esküvők tartása, Elhalt lelkektől megszabadulás, Terek házak felszentelése, Ördögüzés, Temetés...

Az egészségért...

A test és a testet körölvevő lélek szimbiózisban (tökéletes kapcsolatban) él egymással. Ha a lélek megbetegszik akkor előbb utóbb a test is kezd alulműködni. Épp lélekben épp a test is! A lélektest egyszerűen karbantartható vagy karbantartatható! Ha fáradtnak, levernek, kizsákmányolnak érzed magad, és nyitott vagy alternatív egészségmegörző módszerekre, várunk szeretettel! A kezelés utáni csodálatos közérzetet, belső erőt, szinte garantálni tudom neked!.

Tanfolyamok

10 féle tanfolyamunkon a spiritualitás legkülönbözőbb területeiről szerezhetsz tudaást hatalmat és erőt, Reiki a mester szintig, Radiesztézia, Tudatos álom, Lelkek hazasegítése, Mágikus pecsétek hatalma, Név és számmisztika, Csakraterápia...

Következő tréningek:


Teljes programlista

Villás Béla további tanításai

Az Árkádia Fényeinek Spirituális Egyháza papi képzése és papi előképzései: Papi képzés 7 fokozat kb. 1,5 év alatt (7 hétvége) Szellemterápia Lelki gyakorlat - Pszi műtét Kozmikus lénnyé válás Lelki gyakorlat Kadaceus Lelki gyakorlat Teremtés Lelki gyakorlat Tűzönjárás Lelki gyakorlat stb.