Mi az átok illetve rontás ? Mit tehet veled ? Hogyan lehet megszabadulni tőle?


Átok levétel és Rontás levétel egyben, kb. 1 óra alatt, személyesen történik, ára 20.000 Ft, kérésre házhoz megyünk!


Bejelentkezés: 06-70-408-06-37 (0-24h)

Részletek:


Az átok vagy rontás egy energialény, elementál, amelyet tudatosan, vagy tudattalanul tesznek rád, ill. átkot tudattalanul tehetsz magadra is.

Az átok és rontás nyíl, gömb vagy akármilyen ocsmány formaként érzékelhető.

A lényege, hogy elküldik feléd az átok / rontás lényt, nyílat és te az esetek többségében aggódásaiddal, félelmeiddel hagysz magadon (aurádon) nyitott kapukat. Az átok / rontás bemegy és megteszi a dolgát.

A rajtad található átok / rontás hathat:

Egészségedre Anyagi jólétedre Sikerességedre Spirituális utadra...

Mindig negatívan!

Ha azt érzed, hogy a fenti minőségeidben, a régebbi állapotodhoz képest rosszabb, nehezebb, kilátástalanabb az életed, szinte biztos ,hogy MEG VAGY ÁTKOZVA! Átok ill. rontás található rajtad!

Jelentkezz telefonszámainkon, és megszabadítunk bármilyen átkodtól, bármilyen furfangos boszorka is tette rád!!!

Átok levétel, rontás levétel után, jár neked áldás is!!!

Mely által adott program, nagyon mélyen megül benned, és sikerbe, fénybe és anyagi jólétbe emel téged!!!

Magad átkozása - Ön átok Amikor vesztesként, (Lúzerként gondolkodsz ) pl.: De szerencsétlen vagyok! Nekem soha nem sikerül! Vesztes vagyok!

Ennek ellentetteként, áldhatod is magad, ill. életed : Sikeres és gazdag vagyok! Mindent meg tudok oldani! Van rá megoldásom! Győztes vagyok!

Javaslom, változtasd meg gondolkodásod, cseréld le önátkaidat ön áldás -sá!!!

rontás lehet még téren, üzleten, lakáson, házon, állatokon , de található termőföldön is. Kérésedre megszabadítunk az átok -tól és rontás -októl, hogy gazdaságod újra sikeres, haszonállataid egészségesek legyenek!!!

Ebben is tudunk neked segíteni!!!

Természetesen otthon , hozzád való kiszállással is vállajuk e az átok levétel / rontás levétel rituálé elvégzését!

Az átok levétel rituálé 21 napos átok - rontás elleni védettséget biztosít!!! A tökéletes lelki egészség megőrzés jegyében!

Várunk szeretettel!


Sebi (Sebestyén Bence) és Ádám (Vidó Ádám)
Tel.: 06-70-408-06-37
Tel.: 06-70-408-06-37ProgramjainkEsemények:

Tréningjeinket, lelki gyakorlatainkat szívesen nálad is, vagy az általad biztosított helyszínen is megtartjuk.
Személyes tanácsadás, tervezett programjainkról való érdeklődést, emailben( vido.adam7799@gmail.com ) és telefonon (06/70-408-06-37) sok szerettettel várjuk!A MI útunk

Szolgálataink

Az emberiséggel egyidős őstudás és hatalom birtokában a következőkkel tudjuk segíteni életed, sorsod, párkapcsolatod, vállalkozásod alakulását: Áldás, Átok levétel, Esküvők tartása, Elhalt lelkektől megszabadulás, Terek házak felszentelése, Ördögüzés, Temetés...

Az egészségért...

A test és a testet körölvevő lélek szimbiózisban (tökéletes kapcsolatban) él egymással. Ha a lélek megbetegszik akkor előbb utóbb a test is kezd alulműködni. Épp lélekben épp a test is! A lélektest egyszerűen karbantartható vagy karbantartatható! Ha fáradtnak, levernek, kizsákmányolnak érzed magad, és nyitott vagy alternatív egészségmegörző módszerekre, várunk szeretettel! A kezelés utáni csodálatos közérzetet, belső erőt, szinte garantálni tudom neked!.

Tanfolyamok

10 féle tanfolyamunkon a spiritualitás legkülönbözőbb területeiről szerezhetsz tudaást hatalmat és erőt, Reiki a mester szintig, Radiesztézia, Tudatos álom, Lelkek hazasegítése, Mágikus pecsétek hatalma, Név és számmisztika, Csakraterápia...

Következő tréningek:


Teljes programlista

Villás Béla további tanításai

Az Árkádia Fényeinek Spirituális Egyháza papi képzése és papi előképzései: Papi képzés 7 fokozat kb. 1,5 év alatt (7 hétvége) Szellemterápia Lelki gyakorlat - Pszi műtét Kozmikus lénnyé válás Lelki gyakorlat Kadaceus Lelki gyakorlat Teremtés Lelki gyakorlat Tűzönjárás Lelki gyakorlat stb.