EGYETEMES REIKI TANFOLYAMOK


Reiki -vel az élet sikeres és teljes!


Anyagi, érzelmi és szellemi szinten is repül!


Életünket gondolataink irányitják, gondolatainkat berögződéseink motiválják, programozd át REIKI -vel berögződéseidet az egészségre, sikerre, bőségre, kitartásra, és már GYŐZTES is vagy!

Mi a Reiki tanfolyam / lelki gyakorlat célja?

A reiki 1 és Reiki 2 -es tanfolyamon, lelki gyakorlaton megtanítjuk és megértetjük veled, hogy hova tedd, hogyan kezeld magát a Reiki -t, mi is az, és hogy tud neked segíteni!

Miben segít neked a Reiki tanfolyam on megszerzett tudás? (Reiki 1, Reiki 2, Reiki MESTER)

Segítségével könnyebben, sikeresebben, átláthatóbban, egyszerűbben és nem utolsó sorban boldogabban tudod vinni előre életed!

A Reiki tanfolyam on tanultak életed minden területén segítségedre lehet, úgy anyagi sikereidben, érzelmi életedben, és belső békédben is egyaránt.

Segít e a Reiki a nehéz élethelyzetek feldolgozásában?

A Reiki, bármilyen nehéz, megviselő nap után, vagy közben, egy nehéz életszakaszban, mindössze 1 óra ráforditással segít megérteni az adott nehéz szituációt, segít könnyedén túllépni rajta, anélkül, hogy az adott helyzettel, gondolatilag foglalkoznál, gondolkodnál, töprengenél.

Tudok e Reiki tanfolyam on szerzett tudással depresszió esetén segíteni magamon és másokon?

Nagyon sokat tudsz magadon, vagy másokon segíteni, még a legmélyebb depressziós állapotban is, rendszeres Reiki kezelés -sel, bármilyen mély érzelmi mélypontból, könnyen kijuthatunk!

Tanítványunk tapasztalata :

Amikor úgy érzem, hogy összeborul a fejem felett minden, minden ellenem van. No akkor megállok egy órát, és lefekszek, Reiki kezelés -t alkalmazok, magamra teszem a kezeim, és csak engedem, hogy a reiki energiája, töltse fel testemet és lelkemet, letellik az 1 óra, testem lelekem tiszta, olyan mintha kicseréltek volna! Ajánlom mindekinek! Fenséges ajándék amit egy reiki kezelés -kor magamnak adhatok, nem kell hozzá semmi csak én és egy reiki 1 beavatás ill. tanfolyam :-) Kattints ide ha további tapasztalatokra, sikerekre vagy kíváncsi!

Kívánod, magasabbról látni a világot amelyben élsz?

Kívánod átlátni az életed, a kapcsolatod, a vállalkozásod a feladatot a cégednél? Akkor a Reikit neked találták ki! A reiki tanfolyam on tanult módszerrel mindennap egy óra reiki kezelés magadon, és megígérem a vágyad 7 nap után teljesül!

Mi történik reiki kezelés -kor?

Emelkedik a tudatosságod szintje, nem vágyod, nem vonzod már azokat az életehelyzeteket amik eddig nem okoztak örömet, csak azért csináltad ezeket, mert kívántál a téged körbevevő világnak, minél precízebben megfelelni!

Szeretnél könnyebben nemet mondani?

Rendszeres Reiki kezelés -sel sokkal könnyebb NEM-et mondani , és élni a SAJÁT életed! Azt tenni csinálni, dolgozni ami igázán örömet okoz neked! Akár még igazán szabad is lehetsz! Megy ez reiki nélkül is, de vele sokkal könnyebb!

Van olyan étel amit nem bírsz megenni? Fáj tőle a gyomrod?

A Reiki erre is ad megoldást! Alkalmazz Reiki kezelést!! Tölts fel minden ételt, és italt reikivel a Reiki tanfolyam on megszerzett módszerrel és nem lesz többet ilyen gondod. A Reiki kezelés, precíz használat mellett kivesz az ételekből, italokból (ill. a benne levő vízből) minden olyan rezgést, ami számodra káros lehet, viszont a szeretet rezgéseit meghagyja benne! Pl.: A nagymamád, mámád szeretetet nem veszi ki az általunk készített ételből, sőt inkább felerősíti!

Szeretnél csapvízből életvizet csinálni?

A Reiki tanfolyam -on erre is megtanítunk! Reikivel energetizált vízet akár nevezhetjük az élet vizének, az egészség forrásának! Hiszen a precízen megkezelt, Reikizett víz, aurája estetenként sokkal nagyobb lehet, mint azé az emberé aki ezt megissza! Ha meg megitta, akkor a vízben lévő magasabb rezgés hat az ő energiatestére, aurájára, megnőveli, felhízlalja, és az ebben ázó fizikai teste is sokkal jobban érzi magát, szinte azonnal!

Reiki -vel a közérzet szinte azonnal javítható!

Bármilyen betegség is uralja az embert, ha az illető energiatestére tudok hatni, képes vagyok benne a fényt, pl. Reiki -vel nővelni, ő jobban fogja magát, - ha először csak közérzetileg is - érezni!!!

Szeretnél érteni a lélektesthez?

A Reiki tanfolyamon beavatunk, az emberi lélektest, aura, energiatest, asztráltest működésenek pontos ismereteibe. Elmagyarázzuk mik azok a csakrák (kerekek) és hol futnak bele az emberi testbe, és ha már belefutnak akkor miért pont ott? Mi ennek az értelme? Hogyan hat ez rád?

Szeretnéd megszüntetni a számodra káros földsugárzásokat?

Reiki 2 -vel képes vagy azt a teret amelyben élsz, dolgozol, sportolsz stb. harmonizálni. Mit jelent ez? A Reiki 2 ismereteivel, és precíz használatával, eltéríteni a térből az emberre káros mértékű föld és kozmikus sugárzásokat (harmann, curry, vízér, ley, szent-györgy vonalak).

Szeretnéd a vitákat mágikus módszerrel lecsendesíteni?

Illetve ki tudod vinni a térből, a harag, az idegesség, a feszültség, a félelem, az aggódás energiáit, ill. a térben jelen lévő emberekből vagy től képes vagy ezen energiát nagy részben lecsapolni egy Reiki 2 pontos tér beharmonizálással!

Szeretnél könnyedén kijönni életed mélypontjáról ill. ból?

Ha eddig nem hitted, hogy a reiki tudással és a rá való alkalmassággal (beavatás) nemes hatalmat is nyertél önmagad, illetve a földi világ, a 4 elem felett, akkor most gondolkozz el egy picit! Igaz lehet e az, hogy a föld azért teremtetett, hogy az Isten fia, az ember, a tékozló fiú JÁTSZON rajta? A magyar azt mondja: ÉN VAGYOK! Én vagy Ok! Tehát a vagyásom oka ÉN! Ami elhagy emgem gondolat, azzal rokon minőség ér el engem egy óra, egy nap, egy hét vagy évek múlva! (Teremtés működése) Ami MOST vagyok! Az előző gondolataim terméke, most kapaszkodj: Minden betegség, anyagi mélypont, érzelmi válság... Ha már ezt tudom és elfogadom, tudok e magamon, vagy másokon egy általam közvetített fényenergiával (Reiki), mely felett az avatással hatalmam van segíteni? HÁT HOGYNE!!! Ha a magam sorsát a kezembe veszem ki tudom e magam bármilyen kátyuból a saját hajamnál fogva húzni? IGEN!!! Ha magamat tudtam, a családomat is? TERMÉSZETESEN! Ha még távolabb megyek, hatással lehet ez nemzetem sorsára is? Hát iGEN arra is!

Javaslatunk: Legyen minden családban legalább 1 reikis!

Zavar téged az allergiád?

Tudsz e allergiádon segíteni reiki -vel? Persze! Kitartó munkával, kitartó kezeléssel megoldható.

Szeretnél káros szókásaidtól, fóbiáidtól, dohányzástól, alkoholizmustól megszabadulni? Vagy ebben másoknak segíteni?

Reiki -vel bármelyiktől, megszabadulhatsz! Megtanítunk rá a Reiki 1 és Reiki 2 -es fokozaton, hogyan csináld! Nagyon egyszerű!

Szeretnél távolból energiát küldeni?

Kell e a közelében lennem a páciensemnek? Megy e a Reiki távolból is?

Igen, a Reiki tanfolyam -on megtanítunk a TávReikire is, amivel a föld bármely pontjára küldhetsz Reiki energiát!

Meg kívánsz szabadulni krónikos has és fejfájástól?

A mai ember számára népbetegségnek titulált fejfájást és gyomorégést is megszüntetheted a reiki folyamatos használatával. Villás Béla mesterünk, is ezen tűnetek és az ehhez kapcsolódó okok reikivel való megszüntetésével kezte sprituális útját! Legelőször a Reiki tanfolyam -ot végezte el (Reiki 1 és Reiki 2 fokozat)!

Reikivel növények, állatok is karbantarthatók!

A Reiki kezelés minden élőre pozitív hatással van, emberen kívül lehet az az állat, növény! Nagyon hatékonyan kezelhetők!

Általános tapasztalat az Egyetemes Reiki tanfolyamok -ról , ismétlőktől 10-15 ember együttes véleménye lapján:

Az Egyetemes Reiki tanfolyamok Egyszerű, tömör, átlátható, nap mint nap, minden helyzetben használható tudás adnak, precízen beletéve és megmagyarázva, hogyan, kapcsolódik a Reiki az angyalokhoz, Istenhez, a földi letezéshez. A Reiki tanfolyamok nemcsak a reikről szőlnak, hanem a lét titkainak megértéséről, önmagunk Isteni hatalmának visszanyeréséről, és ennek nemes használatáról.

Egyetemes Reiki tanfolyam fokozatai:

Egyetemes Reiki 1

Már az Egyetemes Reiki tanfolyam I.-es fokozatával kezelhetjük önmagunkat és másokat is egyaránt.

Egyetemes Reiki 1

Az Egyetemes Reiki tanfolyam II.-es fokozattal 70-szerezésre növelhetjük a kezelések hatékonyságát, valamint távkezelést is végezhetünk.

Egyetemes Gyermek Reiki

Az Egyetemes Gyermek Reiki tanfolyam segítségével 0 éves kortól elsajátítható és alkalmazható az Egyetemes Reiki.

Egyetemes Reiki MESTER

Ebben az alternatív kezelési módszerben a legkönnyebb elérni a Mester (Egyetemes Reiki Mester) szintet, melyre az Egyetemes Reiki tanfolyam III. fokozata biztosítja a lehetoséget.

Egyetemes Reiki Tanár

A Reiki tanfolyam IV. fokozata pedig Reiki tanárként az oktatás lehetoségét rejti (Egyetemes Reiki Tanár).

ISMÉTLŐ REIKI TANFOLYAM

Lehetőséged van nálunk ismételni és továbbfolytatni más Reiki ágon szerzett 1-es fokozatodat, mindenféle Reiki ág oklevelét elfogadjuk, kérjük, hogy az okleveled eredeti példányát hozd magaddal!

Miért jó a Reiki tanfolyam ismétlés?

- Ha abbahagytad a reikivel való munkát, újra belelkesedsz és megint fogod csináni, és ismét rájössz, hogy milyen csoda

- A mi filozófiánk Reikijét is megismerheted, hallatsz új, egyszerűen használható, hatékony dolgokat, fogásokat is!

A Reiki tanfolyam részvételi díja : 20.000 Ft / fokozat (Reiki I, Reiki II)

Az ismétlő Reiki tanfolyam I - II. részvételi díja FÉLÁRAS: Mindössze 10.000 Ft

Hogy tellik a Reiki tanfolyam?

Kényelmesen, szünetekkel, családias környezetben max 10 fővel.

Reiki tanfolyam -ainkat igény szerint, bármilyen előre egyeztett IDŐPONTBAN és helyszínen is megtartjuk!ProgramjainkEsemények:

Tréningjeinket, lelki gyakorlatainkat szívesen nálad is, vagy az általad biztosított helyszínen is megtartjuk.
Személyes tanácsadás, tervezett programjainkról való érdeklődést, emailben( vido.adam7799@gmail.com ) és telefonon (06/70-408-06-37) sok szerettettel várjuk!A MI útunk

Szolgálataink

Az emberiséggel egyidős őstudás és hatalom birtokában a következőkkel tudjuk segíteni életed, sorsod, párkapcsolatod, vállalkozásod alakulását: Áldás, Átok levétel, Esküvők tartása, Elhalt lelkektől megszabadulás, Terek házak felszentelése, Ördögüzés, Temetés...

Az egészségért...

A test és a testet körölvevő lélek szimbiózisban (tökéletes kapcsolatban) él egymással. Ha a lélek megbetegszik akkor előbb utóbb a test is kezd alulműködni. Épp lélekben épp a test is! A lélektest egyszerűen karbantartható vagy karbantartatható! Ha fáradtnak, levernek, kizsákmányolnak érzed magad, és nyitott vagy alternatív egészségmegörző módszerekre, várunk szeretettel! A kezelés utáni csodálatos közérzetet, belső erőt, szinte garantálni tudom neked!.

Tanfolyamok

10 féle tanfolyamunkon a spiritualitás legkülönbözőbb területeiről szerezhetsz tudaást hatalmat és erőt, Reiki a mester szintig, Radiesztézia, Tudatos álom, Lelkek hazasegítése, Mágikus pecsétek hatalma, Név és számmisztika, Csakraterápia...

Következő tréningek:


Teljes programlista

Villás Béla további tanításai

Az Árkádia Fényeinek Spirituális Egyháza papi képzése és papi előképzései: Papi képzés 7 fokozat kb. 1,5 év alatt (7 hétvége) Szellemterápia Lelki gyakorlat - Pszi műtét Kozmikus lénnyé válás Lelki gyakorlat Kadaceus Lelki gyakorlat Teremtés Lelki gyakorlat Tűzönjárás Lelki gyakorlat stb.