Mit értünk házszentelés alatt, mit hoz neked egy házszentelés ?

Házszentelés

Háztisztítás ősi rituáléval - Zavarmentes, tiszta, nyugodt, tér, kellemes pihenés, jó közérzet!

A ház -ad, lakásod, üzletedet megszabadítjuk minden sikertelenséget okozó erőtől és befolyástól a háztisztítás során, kifejezetten ajánlom mindekinek.

MERT

Visszatérhet a bolt, az üzlet sikere, a rosszindulatú emberek elkerülik a felszentelt teret, és a megszálló elhalt lelkek nem rabolják tovább energiánkat.

A háztisztítást követően nem okoznak továbbá fáradságot, levertséget, diszharmóniát tesünkben és lelkünkben. Nincs további mentális zaj.

1.) Összes az ingatlanon lévő megszálló elhalt lélek hazasegítése, szellem elengedés ,ha van ördög , vagy démon akkor őket is elzavarjuk, a házszentelés , háztiszítás során

2.) Átkok -at , Rontásokat feloldjuk (pl. elátkozott, üzletek, irodák, éttermek stb.)

3.) asztrális kapuk amin keresztül elhalt lelkek, ördög -ök, démon -ok leginkább éjjel közlekednek becsukjuk (tükrök, tvk, monitorok, lefolyók stb.)

4.) Az egész ház felszentelése

A háztisztítás, házszentelés, tértiszítás eredménye:

Otthon lenni fantasztikus öröm, nyugalom száll a házra, NAGYON JÓ OTHHON LENNI BENNE, és a éjszaka kellemes pihenés -t hoz!

Házszentelés díja: 10.000 Ft / 50 négyzetméter


Várunk szeretettel!

Sebi (Sebestyén Bence) és Ádám (Vidó Ádám)
Tel.: 06-70-408-06-37ProgramjainkEsemények:

Tréningjeinket, lelki gyakorlatainkat szívesen nálad is, vagy az általad biztosított helyszínen is megtartjuk.
Személyes tanácsadás, tervezett programjainkról való érdeklődést, emailben( vido.adam7799@gmail.com ) és telefonon (06/70-408-06-37) sok szerettettel várjuk!A MI útunk

Szolgálataink

Az emberiséggel egyidős őstudás és hatalom birtokában a következőkkel tudjuk segíteni életed, sorsod, párkapcsolatod, vállalkozásod alakulását: Áldás, Átok levétel, Esküvők tartása, Elhalt lelkektől megszabadulás, Terek házak felszentelése, Ördögüzés, Temetés...

Az egészségért...

A test és a testet körölvevő lélek szimbiózisban (tökéletes kapcsolatban) él egymással. Ha a lélek megbetegszik akkor előbb utóbb a test is kezd alulműködni. Épp lélekben épp a test is! A lélektest egyszerűen karbantartható vagy karbantartatható! Ha fáradtnak, levernek, kizsákmányolnak érzed magad, és nyitott vagy alternatív egészségmegörző módszerekre, várunk szeretettel! A kezelés utáni csodálatos közérzetet, belső erőt, szinte garantálni tudom neked!.

Tanfolyamok

10 féle tanfolyamunkon a spiritualitás legkülönbözőbb területeiről szerezhetsz tudaást hatalmat és erőt, Reiki a mester szintig, Radiesztézia, Tudatos álom, Lelkek hazasegítése, Mágikus pecsétek hatalma, Név és számmisztika, Csakraterápia...

Következő tréningek:


Teljes programlista

Villás Béla további tanításai

Az Árkádia Fényeinek Spirituális Egyháza papi képzése és papi előképzései: Papi képzés 7 fokozat kb. 1,5 év alatt (7 hétvége) Szellemterápia Lelki gyakorlat - Pszi műtét Kozmikus lénnyé válás Lelki gyakorlat Kadaceus Lelki gyakorlat Teremtés Lelki gyakorlat Tűzönjárás Lelki gyakorlat stb.