CSAKRATERÁPIA - A tökéletes test lelki egészség megőrzés


Csakra - terápia néven, egy ősi Indiai módszert, hónosítunk meg újra a Magyarok Földjén. Egy tökéletes lehetőséget kaphasz meg a csakraterápia -val, mely használatával, visszaállíthatod, majd folyamatosan fenntarthatod tökéletes EGÉSZSÉGED!

A csakraterápia megtanulásához és használatához semmilyen spirituális előképzés nem szükséges.

Következőt mondja az Indiai tudó filozófia: Ha lélektested fő szájai, a csakrák tökéletesen működnek, ill. prezien RENDBEN tartod őket, akkor a LÉLEK test folyamatosan fényes és állaga tiszta, akkor ez a test a lélek képes megvédeni, MINDEN bajtól a benne ázó fizikai test-et!!!

A csakraterápia tanfolyam egész napos, időtartama, a részvevők előképzettségétől függően min. 5, de rendszerint 6-7 óra.

Hogy tellik a csakra - terápia képzés?

Kényelmesen, szünetekkel, családias környezetben max 10 fővel.

A csakraterápia módszer rengeteg csakra harmónizáló technikát tartalmaz, mindenki megtalálja közte, helyzetének és kívánságának a legmegfelelőbbet!

A csakraterápia módszer szoros kapcsolatban áll a tudatszint folyamatos emelésével!

Csakraterápia tanfolyamainkat igény szerint, bármilyen előre egyeztett IDŐPONTBAN és helyszínen is megtartjuk!

A csakraterápia tanfolyam részvételi díja : 20.000 Ft

Várunk szeretettel!


Sebi (Sebestyén Bence) és Ádám (Vidó Ádám)
Tel.: 06-70-408-06-37ProgramjainkEsemények:

Tréningjeinket, lelki gyakorlatainkat szívesen nálad is, vagy az általad biztosított helyszínen is megtartjuk.
Személyes tanácsadás, tervezett programjainkról való érdeklődést, emailben( vido.adam7799@gmail.com ) és telefonon (06/70-408-06-37) sok szerettettel várjuk!A MI útunk

Szolgálataink

Az emberiséggel egyidős őstudás és hatalom birtokában a következőkkel tudjuk segíteni életed, sorsod, párkapcsolatod, vállalkozásod alakulását: Áldás, Átok levétel, Esküvők tartása, Elhalt lelkektől megszabadulás, Terek házak felszentelése, Ördögüzés, Temetés...

Az egészségért...

A test és a testet körölvevő lélek szimbiózisban (tökéletes kapcsolatban) él egymással. Ha a lélek megbetegszik akkor előbb utóbb a test is kezd alulműködni. Épp lélekben épp a test is! A lélektest egyszerűen karbantartható vagy karbantartatható! Ha fáradtnak, levernek, kizsákmányolnak érzed magad, és nyitott vagy alternatív egészségmegörző módszerekre, várunk szeretettel! A kezelés utáni csodálatos közérzetet, belső erőt, szinte garantálni tudom neked!.

Tanfolyamok

10 féle tanfolyamunkon a spiritualitás legkülönbözőbb területeiről szerezhetsz tudaást hatalmat és erőt, Reiki a mester szintig, Radiesztézia, Tudatos álom, Lelkek hazasegítése, Mágikus pecsétek hatalma, Név és számmisztika, Csakraterápia...

Következő tréningek:


Teljes programlista

Villás Béla további tanításai

Az Árkádia Fényeinek Spirituális Egyháza papi képzése és papi előképzései: Papi képzés 7 fokozat kb. 1,5 év alatt (7 hétvége) Szellemterápia Lelki gyakorlat - Pszi műtét Kozmikus lénnyé válás Lelki gyakorlat Kadaceus Lelki gyakorlat Teremtés Lelki gyakorlat Tűzönjárás Lelki gyakorlat stb.