RADIESZTÉZIA TANFOLYAM


Ami nem látható, amit nem tudsz megfogni amibe nem tudsz belerúgni, egyesek szerint nem is létezik.

Mit szólnál ha kapnál egy olyan módszert a kezedbe a Radiesztéziát, amivel a körülötted, és benned lévő energiákat magad, és mások számára is láthatóvá tudnád tenni?

Azon a helyen aludni, ahol tényleg pihentető és kényelmes?

Tudod miért fekszik oda a macska és a kutya ahová fekszik?

Ott fúrni a kertben a kutat ahol a legközelebb található van szuper minőségű víz?

A lehető legbölcsebb választ kapni azokra a kérdéseidre, amire nem tudsz válaszolni, vagy segítséget kapni egy-egy nehéz döntésnél, jóslás ra használni,hogy mit hoz magadnak és másoknak, hogy mit hoz a jövő?

Kívánod pontosan megmérni a saját, vagy mások auráját (lélektestét), csakráit? (Auramérés)

A Reiki tudásoddal közevetített energiát mások és magad számára láthatóvá tenni?

Ételek, italok, energiaszintjét mérni?

Ételek, italok ban található energiák jók e számodra? Magyarul való e neked az az étel ital most, szüksége van e rá testednek, szervezetednek?

A Radiesztézia tanfolyam -on minden fent található információ mérésére, detektálására tudást, erőt, hatalmat kapsz!

A mi Radiesztézia tanfolyam -unkon lengyelbot tal, L pálcával dolgozunk, L alakú vas vagy réz pálcára gondolj itt, ami, mindenféle mozgatásodtól függetlenül jelezni fogja azt, amit kívánsz (radiesztézia mérés)!

A Radiesztézia -ban a pálca az emberi szellemben, található információ , az esszenciánk válaszát teszi láthatóvá! Így jóslás ra is tökéletesen alkalmas!

Megtanítunk használni a lengyelbot ot ill. pálca -t 1 nap alatt, képes leszel minden láthatatlan energia mérés -ére, megígérem sőt még precíz jóslás ra is!

BEAVATÁS

A Radiesztézia tanfolyam után, a tanfolyam -hoz járó beavatásban részesülsz, mely köti hozzád az aznap megtanult információt, lehet, hogy nem figyeltél mindíg egész nap, nem baj, az információ megül benned, és előjön mikor szükséged van rá! A Radiesztézia bevatás erőt és hatalmat ad neked, a megtanult tudás, pontos, precíz használatához!

Várunk szeretettel következő Radiesztézia tanfolyamunkra!

Az egész napos tanfolyam ára 20.000 Ft

Egy egész életre szól

Hogy tellik a Radiesztézia tanfolyam?

Kényelmesen, szünetekkel, családias környezetben max 10 fővel.

Radiesztézia tanfolyam -ainkat igény szerint, bármilyen előre egyeztett IDŐPONTBAN és helyszínen is megtartjuk!


Várunk szeretettel!

Sebi (Sebestyén Bence) és Ádám (Vidó Ádám)
Tel.: 06-70-408-06-37ProgramjainkEsemények:

Tréningjeinket, lelki gyakorlatainkat szívesen nálad is, vagy az általad biztosított helyszínen is megtartjuk.
Személyes tanácsadás, tervezett programjainkról való érdeklődést, emailben( vido.adam7799@gmail.com ) és telefonon (06/70-408-06-37) sok szerettettel várjuk!A MI útunk

Szolgálataink

Az emberiséggel egyidős őstudás és hatalom birtokában a következőkkel tudjuk segíteni életed, sorsod, párkapcsolatod, vállalkozásod alakulását: Áldás, Átok levétel, Esküvők tartása, Elhalt lelkektől megszabadulás, Terek házak felszentelése, Ördögüzés, Temetés...

Az egészségért...

A test és a testet körölvevő lélek szimbiózisban (tökéletes kapcsolatban) él egymással. Ha a lélek megbetegszik akkor előbb utóbb a test is kezd alulműködni. Épp lélekben épp a test is! A lélektest egyszerűen karbantartható vagy karbantartatható! Ha fáradtnak, levernek, kizsákmányolnak érzed magad, és nyitott vagy alternatív egészségmegörző módszerekre, várunk szeretettel! A kezelés utáni csodálatos közérzetet, belső erőt, szinte garantálni tudom neked!.

Tanfolyamok

10 féle tanfolyamunkon a spiritualitás legkülönbözőbb területeiről szerezhetsz tudaást hatalmat és erőt, Reiki a mester szintig, Radiesztézia, Tudatos álom, Lelkek hazasegítése, Mágikus pecsétek hatalma, Név és számmisztika, Csakraterápia...

Következő tréningek:


Teljes programlista

Villás Béla további tanításai

Az Árkádia Fényeinek Spirituális Egyháza papi képzése és papi előképzései: Papi képzés 7 fokozat kb. 1,5 év alatt (7 hétvége) Szellemterápia Lelki gyakorlat - Pszi műtét Kozmikus lénnyé válás Lelki gyakorlat Kadaceus Lelki gyakorlat Teremtés Lelki gyakorlat Tűzönjárás Lelki gyakorlat stb.